Uncategorized

Συστηματα Λοττο Τζοκερ Κινο Στοιχημα

Συστηματα Λοττο Τζοκερ Κινο Στοιχημα

Το σύστημα της Κρατικής “Αράχνης” στηρίζετε από την Γερμανική Ιντρακόμ σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να τσεπώνουν οι πολιτικάντηδες κ.α. Για του λόγου το αλληθές αν έχετε νευρά και μπαλάκια στο παντελόνι σας, δημοσιεύτε το σύστημα που κέρδισε. Σημειώνεται , σύμφωνα με το pame preveza.gr, ότι το δελτίο που κέρδισε το αστρονομικό ποσό κόστιζε μόλις 1 ευρώ και τα νούμερα στο δελτίο τα έβαλε μόνος του και δεν ήταν τυχαία επιλογή του πρακτορείου, δηλαδή έτοιμο δελτίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νικητής απευθύνθηκε σε δικηγόρο προκειμένου να εισπραχθεί στην Αθήνα το ποσό για να μην διαρρεύσει το όνομά του, ενώ αναζητείται τρόπος να ξεπεραστεί το πρόβλημα των capital controls. Τέλος, κάτω από τη λίστα των αριθμών που παίξαμε αναγράφεται ο αριθμός ή οι αριθμοί του ΠΡΟΤΟ και η λέξη “ΝΑΙ” εάν βέβαια έχουμε παίξει ΠΡΟΤΟ, καθώς και το γράμμα “Ε” (“ΕΓΚΥΡΟ”) που σημαίνει ότι το δελτίο συμμετέχει κανονικά στην κλήρωση. Το πρώτο έχει forty five νούμερα, το δεύτερο πεδίο 20 νούμερα και το τρίτο έχει 5 νούμερα. https://el.castop.net/

Οι κατηγορίες κερδών σε αυτήν την περίπτωση είναι οι 5+1, 4+1, 3+1, 2+1 και 1+1. «Βέβαια, όσοι θέλουν το δελτίο τους να έχει χαμηλότερο κόστος μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 10 Τυποποιημένα Συστήματα.

Για την επιλογή των τυχερών αριθμών αρκετοί παίκτες συμβουλεύονται τα στατιστικά στοιχεία των προηγούμενων κληρώσεων. Υπάρχουν και μάλιστα σύμφωνα με τουςπράκτορες του ΟΠΑΠ, πολλοί είναι οι παίκτες που επιλέγουν τα μεταβλητά συστήματα.

systhmata tzoker

Πιο δημοφιλής τρόπος παιξίματος ανακηρύσσεται η «Απλή Συμμετοχή», την οποία ακολούθησαν οι 36 από τους fifty one πιο μεγάλους νικητές. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Γιώργος Παπαχρήστου, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, επισημαίνει ότι «δεν μπορεί κανείς να νικήσει την τύχη. Είναι όμως δυνατόν να νικήσει τους συμπαίκτες του, αν γνωρίζει ή μπορεί να πιθανολογήσει τις επιλογές τους. Γνωρίζοντας πώς παίζουν οι υπόλοιποι παίκτες, κάποιος παίκτης μπορεί να πετύχει υψηλότερα κέρδη στοιχηματίζοντας αντίθετα στο πλήθος ». Και αυτό δεν μπορεί να συμβεί ούτε στα λαχεία ούτε στη ρουλέτα ούτε στο Μπλακ Τζακ και σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Αποτελέσματα κληρώσεων Τζόκερ, ενημέρωση για τις κληρώσεις και τα Τζακ-ποτ. Βρείτε εδώ τους τυχερούς αριθμούς κάθε εβδομάδας με άμεση ενημέρωση.

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ μεταδίδεται απευθείας από το τηλεοπτικό κανάλι ALTER, την ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και ανακοινώνεται από τον αριθμό τηλεφώνου 1444. Μετά την κλήρωση των 5 και 1 αριθμών του ΤΖΟΚΕΡ, συγκρίνουμε τους αριθμούς που παίξαμε με τους αριθμούς που κληρώθηκαν για να βρούμε πόσες σωστές προβλέψεις είχαμε στο δελτίο μας. Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 20 Ιουλίου 2021, η κλήρωση 2313 του Τζόκερ, του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, σημειώνοντας διπλό τζακ ποτ. Τα τυποποιημένα συστήματα αφορούν μόνο τους 45 αριθμούς(χωρίς να απαγορεύεται η επιλογή παραπάνω ΤΖΟΚΕΡ αριθμών) και οι πιθανότητες επιτυχίας δεν είναι οι ίδιες με ένα πλήρες σύστημα. Στο απλό παιχνίδι και στα πλήρη συστήματα, εάν προβλέψουμε σωστά τον επιπλέον αριθμό του δεύτερου πεδίου (1 από 20), τότε κερδίζουμε εφόσον έχουμε προβλέψει σωστά από έναν και πάνω αριθμούς στο πρώτο πεδίο (1 έως 45).

“Πολλαπλασιαστής” είναι το πόσες φορές μεγαλύτερο είναι το “% Στατ. Επαλήθευσης” από το “% Θεωρ. Επαλήθευσης”, δηλαδή το πόσες φορές αυξημένη είναι η πιθανότητα επιτυχίας του πλήρους συστήματος σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τυχαίο συνδυασμό. Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκε μία επιτυχία, η οποία κερδίζει το ποσό των 90.363,25 ευρώ.

Κάθε κλήρωση είναι ανεξάρτητη από την προηγούμενη και οι αριθμοί της προηγούμενης κλήρωσης έχουν ακριβώς την ίδια πιθανότητα να ξανακληρωθούν. Υπάρχουν 10 τυποποιημένα συστήματα, τα οποία προσφέρουν τη δυνατότητα να συμμετέχεις με λιγότερες στήλες και κόστος απ’ ότι θα συμμετείχες αντίστοιχα με πλήρες σύστημα, επιλέγοντας το ίδιο σύνολο αριθμών. Για να παίξεις, επιλέγεις τον αντίστοιχο κωδικό συστήματος στο πεδίο «Κωδικοί Συστημάτων» που υπάρχει στο δελτίο του Τζόκερ. Το ίδιο ακριβώς γίνεται σε περίπτωση που επιλέξετε πάνω από 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το πεδίο των 20 αριθμών(διατηρώντας 5 αριθμούς από τους 45). Για παράδειγμα με επιλογή 5 αριθμών ΤΖΟΚΕΡ το σύνολο των στηλών είναι 5.

Πέντε αριθμοί είναι από το 1 έως το forty five και ένας αριθμός ΤΖΟΚΕΡ από το 1 έως το 20. Να θεωρήσεις τον εαυτό σου ως πιο έξυπνο και ειδικό στη διαχείριση των οικονομικών σου! Εάν είσαι συνηθισμένος να ζεις σύμφωνα με το ρητό «μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει» τότε ίσως δεν είσαι έτοιμος να ρυθμίσεις μόνος σου όλο αυτό τον πλούτο που σου έτυχε. Ίσως ούτε ο φίλος σου που τα πίνατε το προηγούμενο βράδυ στο μπαράκι της γειτονιάς είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Είναι σοφότερο να απευθυνθείς σε μια ομάδα αξιόπιστων και σοβαρών ειδικών που θα σε προστατεύσουν και θα σε κατευθύνουν και τώρα και στο μέλλον.

Οι προτιμήσεις των παικτών διαπιστώνονται εύκολα στις χώρες εκείνες (ΗΠΑ, Καναδάς) όπου δημοσιεύονται στατιστικές σχετικά με τη συχνότητα επιλογής των αριθμών από τους παίκτες. Σύμφωνα με τα προγνωστικά και τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα για τους όσους συμμετέχουν στο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ κάθε Πέμπτη και Κυριακή είναι το forty five και το 25, με πιθανότητες 23,8%.

Στο παιχνίδι του ΤΖΟΚΕΡ υπάρχουν eight συγκεκριμένοι συνδυασμοί επιτυχιών, ανάλογα με το πόσοι από τους forty five αριθμούς και τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ έχουν προβλεφθεί σωστά. Οι συνδυασμοί που κερδίζουν είναι οι 5+1, 5, 4+1, four, 3+1, 3, 2+1 και 1+1. Τα κέρδη σε όλους τους συνδυασμούς εκτός από τον 5+1 και τον 5 είναι σταθερά.

Στο numbers.com.cy θα βρείτε χρηστικές πληροφορίες σχετικά με τo παιχνίδι KINO του ΟΠΑΠ. Οι 20 τελευταίες κληρώσεις ΚΙΝΟ reside, προηγούμενες κληρώσεις σήμερα και προηγούμενες μέρες με χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για τους αριθμούς που κληρώθηκαν στο ΚΙΝΟ και ως ΚΙΝΟ BONUS. Όσο για τα συστήματα είναι για τον πέουλα, όσο υπάρχει τσάκ-πόντ κανείς δεν πρόκειται να κερδίσει μεγάλα ποσά. Υπάρχει όμως μόνο ένας τρόπος να σπάσει η Κρατική “Αράχνη” που βγάζει τα “τσάκ-πόντ” και τα “τσόκερ”, να μην ριχτή κανένα δελτίο, να σταματήσετε ζώα να παίζετε.